Conipäivä lähti käyntiin heräämällä noin klo 5 aamulla, ja yöunia olimme pikkusiskon kanssa nukkuneet ehkä 3-5 tuntia suunnilleen vain, joten ylösnousu oli jokseenkin hankalaa. ^^' Juna-asemalle ehdimme ajoissa, kun lähdimme kävelemään sinne jo niin aikaisin, ehkä vähän liiankin aikaisin. Hieman meinasi palella, kun minulla oli jo heti aamusta cossi päällä ja ainoina lisävaatekappaleina oli nahkatakki ja ohuet legginssit. Tämä siksi, ettei ollut mitään tietoa olisiko paikan päällä minkäänlaisia pukuhuoneita niin kuin Kitaconissa tai edes narikkaa. Jälkimmäinen sieltä onneksi löytyi ja saimme liiat tavarat sinne talteen.

Paikan päällä marssimme heti Genrewearin pöydän luokse, koska siellä oli Chibiconia koskettava arvonta sekä ilmaisia ilmapalloja. x) Niinhän siinä sitten kävi, että osallistuimme arvontaan molemmat ja nappasimme ilmapallot, mutta vain minä voitin. Pääpalkinnon eli vapaavalintaisin kangaskassin. Valitsin mustan kassin, jossa on painettuna Neko ja kissan kuva. Toinen vaihtoehto olisi ollut kassi tekstipainatuksella Nihon no Rock tai jotain sinne päin, jos oikein muistan. ^^' Mukaan conista tarttui kaksi Ao no Exorcist mangaa sekä samaisen sarjan kangasjuliste, kun halvalla kerrankin sai. Nyt on ainakin muistoja tästäkin conista. Niin juu.. Figuureita kävin vain kuolaamassa parissa pöydässä. :D Lisäksi tuli maistettua mansikanmakuista ramunea ekaa kertaa sekä suklaa-banaanikuivajäätelöä. Molemmat olivat herrrrkullisia. :)

Oli ihan mukava conipäivä ja jouduin jopa paparazzien kohteeksi jotain kolme kertaa. Täytyy nyt pitää silmät auki, jos vaikka youtubeen ilmestyy video Chibistä, jossa esiinnyn. Ihmettelin kyllä suuresti, kun niinkin moni tunnisti minut Misakiksi ja pyysi, että saako ottaa kuvan. Saapa nähdä pääseekö tälle vuodelle vielä johonkin coniin. Kesällä olisi mukavempi cossatakin, kun ei tarvitse palella. ^^'


Ilmapallot ja pikkusisko kuikkii. :D

Yllätyskuva ja ilme sen mukainen ^^'