Archoniasta tilaamani figuurit saapuivat eilen ja olin niin innoissani, etten juurikaan saanut muuta tekstiä kirjoitettua blogaukseen kuin kuvatekstit. :D Nyt niistä vähän enemmän. Itse tilaaminen ei ollut vaikeaa: Kauppa tuki Paypalia ja näytti hinnat euroissa. Postitus kesti kyllä odotettua kauemmin. Olin kuullut, että DPD:llä (, jonka valitsin postitustavaksi) kestää vain muutamia päiviä toimittaa tilaus perille, mutta oma pakettini oli matkalla kyllä kauemmin. Suomen puolelle päästyään paketti liikkui kyllä nopeasti: eilen aamulla se oli Turussa ja jo klo 14:00 maissa kotiovellani oli DPD:n lähetti rinkuttelemassa ovikelloa.

Figujen osalta pienoinen pettymys oli Black Rock Shooter -figman koko. Luulin, että figun keho-osa olisi suurempi, muiden figujeni luokkaa, mutta se olikin selvästi pienempi. Lisäksi mukana tuli kaikenlaisia osia käsistä lähtien, jotka täytyisi pitää tallessa. Tällainen kai sitten on figma. Olisi pitänyt kai tutkia asioita enemmän etukäteen. Olen kuitenkin vielä vasta-alkaja figujen maailmassa, joten voin syyttää vain itseäni mikäli pettymyksiä tulee. Mutta oikeastaan yhden päivän katselun jälkeen olen jo tottunut tuohon pienehköön kokoon eikä se häiritse, kun muutoin figu vie paljon tilaa kaikkine härpäkkeineen. Homura Akemin figun kohdalla yllätyin, kun figun ylä- ja alaosa olivat erillään laatikossa ja ne piti itse koota yhteen. Siitä ei lukenut mitään tuotekuvauksessa, joten siksi vähän ihmettelin asiaa. Mutta eipä se sinänsä vaikuta figun tunnearvoon, jos näin voi sanoa.

Archonian tilauksia odotellessa löysin Anikin kautta Miku Hatsune figun ihan sairaan halvalla arvoonsa nähden ja Kingdom Hearts: Chain of Memories 1 mangan. Pitäisi vielä löytää kakkososa jostain. Tässä yhteydessä mainittakoon, että tämän ja ensi kuunkin shoppailut on tehty. Ainakin isommat. Yli 20e ostoksia ei parane tehdä tässä kuussa, jos haluan saada ruokaa pöytään. Jotenkin tässä kuussa tuo ostaminen lähti käsistä, kun kaikkea ihanaa sai niin halvalla ja siinä missä toiset syövät suruunsa, niin minä ostan. ^^' Noh, onneksi sain äidiltä muutaman kympin rahaa, kun olen häntä auttanut tässä kuussa joka viikko useampana päivänä. Yritän tosin olla käyttämättä kaikkia niitä rahoja ja pistää vähän säästöön. :)








Tältä manga/figuhyllyni näyttää nyt. :>