Ystävänpäiväkin oli ja meni, ja loppujen lopuksi sain vain yhden toivotuksen, mutta sehän teki siitä vaan mieluisamman, kun oli ainoa. Itsekään en kyllä tainnut kovin monelle ystävänpäiviä toivotella.. Ai niin, Kelahan myös muisti minua takaisinperintäkirjeellään. Aina nekin jaksaa. No, ei kai se auta kuin pulittaa, mitä ovat vaille. Oon nyt liian hyvällä mielellä, että jaksaisin stressata siitä. Rahaa tulee ja menee. Ei sille voi mitään. Toki se saattaa muuttaa jonkin verran tulevien aikojen suunnitelmia, mutta kiitän (ja kiittäkää) sitten Kelaa siitäkin..

Aloitin pelaamaan tuossa vastikään Pokémon Raptor EX nimistä peliä, joka nimensä mukaisesti on pokémon-peli. Itse en ole kyseistä animea juurikaan katsonut tai yleensäkään en omista paljon tietoa pokémoneista, mutta koska ystäväni suositteli sitä minulle, päätin kokeilla ja hyvähän se on. Muistuttaa paljon naamakirjan Miscrits-peliä, jossa myös tarkoituksena on kerätä vahva tiimi, otella muita otuksia vastaan ja kohota vahvimmaksi. En vielä ole ihan koukussa siihen, mutta aika lähellä. ^^'

Lisäksi aloitin katsomaan paria uutta animesarjaa, jotka ovat vasta alkaneet näkymään: Another ja Papa no Iukoto wo Kikinasai!. Nuo ovat toistensa vastakohtia oikeastaan, mutta se niillä on yhteistä, että molempien kohderyhmä on seinen. Anotherista varmasti teen arvostelun, kunhan se päättyy. :)