Hihii, tänään se tuli. Siis odottamani toinen susi kokoelmiini. Ja komealta näyttää. Nyt täytyy vaan jäädyttää kaikkien figujen ym. ostaminen hetkeksi, sillä rahatilanne on nyt jatkossa vähän epävakaalla pohjalla kiitos huonon muistini, kun en muistanut täyttää eräitä kaavakkeita Kelaa varten. :( Noh, toivottavasti asiat selviävät tämän kuun aikana, että saan vuokran maksettua sentään. Tänään tuli myös postissa parilla eurolla ostamani FInal Fantasy VII Advent Children DVD. Se on vieläpä se kalliimpi 2 DVD:n versio. Ihme ja kumma jotkut haluavat arvokkaista esineistä eroon tosi halvalla. Noh, niinhän sitä sanotaan, että toisen roju on toisen aarre. :)

Takakannen takana on kuvaus, jos leffa tai peli ei ole jollekulle tuttu: PlayStation -pelin suosittua tarinaa jatkavassa FINAL FANTASY VII -elokuvassa on kulunut kaksi vuotta Midgarin - saavutetun rauhan uhrausten muistomerkin - raunioitumisesta. Maailma kohtaa kuitenkin pian uuden uhan. Salaperäinen sairaus alkaa levitä nopeasti. Vanhat viholliset lähtevät liikkeelle. Sankariutta erakkoelämään paenneen Cloudin on astuttava taas esiin...

Olen katsonut tuon elokuvan aiemminkin, mutten siitä paljon muista, joten täytyy katsoa se uudelleen. Parempi tietysti olisi, että Final Fantasy VII -peli olisi tuttu, että pääsee kunnolla sisään tarinaan, mutta eipä minulla ole ollut mahdollisuutta pelata sitä. Vain näitä uudempia FF-pelejä. Sitten muita kuulumisia.. Fruits Basketin katsominen edistyi eilen, ja pääsin jopa jaksoon 11 saakka. Eli noin puolet on katsottuna. Paikoitellen sarja etenee kyllä liian hitaasti, mutta ottaen huomioon jaksojen lukumäärän, niin kai on parempikin, etteivät viimeiset jaksot ole sitten ihan sisällöttömiä. Aloitin myös katsomaan Mahou Shoujo Madoka Magickaa, koska sitä on paljon kehuttu ja genreluokitusten perusteella ei ole ihan perus "taikatyttösarja". :)