No niin, nyt on vuoden ensimmäinen ja ehkä viimeinenkin (ken tietää...) coni Kitacon takana päin ja väsynyt olen. Ja oltiin koko konkkaronkka. Mentiin siis Kemiin kaverin ja pikkusiskoni kanssa. Minulla ja pikkusiskolla lähtö oli tänä aamuna 07:25 ja kaverilla vielä aikaisemmin, sillä hän nousi etelämpää kyytiin. ^^' Aamulla (5:30) oli kieltämättä hieman vaikea nousta ylös sängystä, mutta kun tiesi, mikä odotti, täytyihän se raahautua ylös. Nukkumaan menimme perjantaina siinä 12 aikaan, mutta nukahdin ainakin itse vasta kahden jälkeen.

Conissa oli aika vähän ohjelmaa tarjolla. Kävimme katsomassa cosplay-deitin, osan luennosta proppien alkeet, Jokerin PR-tilaisuuden ja tietysti cosplaykisan, jossa oli muistaakseni mukana jotain 21 kisailijaa. Osa kisaili ryhmässä ja osa yksin. Toisaalta harmittaa, etten osallistunut. Olisi ollut mahdollisuus voittaa hieno mitali, joita ensi kerran jaettiin cosplaykisassa. Vaan tuskinoa olisin päässyt palkintosijoille hieman vääränvärisellä peruukillani ja liian isolla jakulla. ^^' Lisäksi kävimme AMV-dancessa, mutta olimme niin kuitti, ettemme jaksaneet tanssia askeltakaan. :D Sain myös maistaa ekan kerran kuivajäätelöä (mansikan makuista) ja melonimaitoa. Molemmat olivat tosi erikoisia kokemuksia. Kuivajäätelö oli sitä, mitä nimikin sanoo. Muutoin sitä ei pysty kuvailemaan. Melonimaito myös. Tosin se oli aika ällöttävää, kun sitä tarpeeksi joi. Mansikkamaito olisi ehkä ollut parempaa. :)

Sain ennen lähtöä myytyä muutaman peruukin, joten minulla oli hieman shoppailuvaraa ja mukaan tarttui kaksi mangaa sekä halpa Mahou Shoujo Madoka Magica -figuuri, jonka aitoudesta en ollut ensin varma, mutta se näyttää kaikinpuolin ammattimaiselta työltä, joten eiköhän se ole. Ja MFC:n mukaan siitä ei ole väärennöksiä. :) Jotenkin pidän kokoajan enemmän tuosta kyseisestä sarjasta, ja pidän päähahmo Madokaa jotenkin erityisenä. Häntä voisi jopa cossata, jos vaan osaisin tehdä hänen mekkonsa ym härpäkkeet. :D Lisäksi löysin paikallisesti S-Marketista AIVAN IHANIA JA SULOISIA muffinsseja! Ne oli niin söpöjä, että oli pakko ostaa. :3 Kaverini voitti myös eräässä arvonnassa Genrewearin pinssejä ja antoi mulle ja pikkusiskolle myös omat. Itse valitsin pinssin, jossa luki SAA HALATA. :D Myönnettäköön, että tuhlasin aivan liikaa reissulla ja nyt joudun pihistämään rahaa jostain muista mukavuuksista, kuten virvoitusjuomista ja muista herkuista. Mutta oli se sen arvoista.