Päätin sitten peruuttaa Bookplussan mangatilaukseni, sillä sen asiakaspalvelun mukaan mangat ilmestyisivät muka vasta tammikuussa (,vaikka ne ovat jo ilmestyneet muiden tietolähteiden mukaan) ja kaiken lisäksi toinen mangoista oli osa pidempää sarjaa (sain tietää vasta äsken) ja toisen saan halvemmalla Book Depositorysta. Täytyy nyt kuitenkin odottaa, että tilaus varmasti peruuntuu ennen kuin tilaan tuon toisen BD:stä. :)

Ajattelin vähän pistää ylös, mitä mangoja olen tilaamassa mistäkin:

Book Depository:

  • Hybrid Child (tästä jouduin jo valittamaan asiakaspalveluun, kun se ei ole saapunut vieläkään perille ja sieltä luvattiin lähettää toinen kappale)
  • Kashimashi Omnibus Collection Volume 1 & 2 (sisältää siis kaiken kaikkiaan sarjan kaikki 5 mangaa)
  • Suzunari Volume 1 & 2 (tämän kanssa pähkäilin pitkään, että ostanko suomen- vai englanninkielisenä, mutta päädyin englanninkieliseen kuitenkin, vaikka JapanPopissa kehuttiin suomenkielistä toteutusta)

Bookplus (toivottavasti tämä tilaus peruuntuu nyt sitten):

  • Mr. Tiger and Mr. Wolf (tämän tilaan BD:sta)
  • Seven Days (tämä on ilmeisesti ainakin kaksiosainen sarja, josta en-tiedä-minkä osan tilasin, kun nettikaupan sivuilla ei sitä kerrottu)

Kirjoitan varmaankin arvostelun ainakin Hybrid Childista, kunhan se saapuu perille. Ehkä ennen sitä myös Grimms Manga 1 & 2 :sta, kunhan saan luettua loppuun. :) Sain Turun matkan aikana luettua loppuun I Give to You:n, mutten tiedä onko siinä paljon arvosteltavaa. Toisaalta kyllä, toisaalta ei. Mutten tiedä, kiinnostaako se ketään muuta. Ehkä kuitenkin kirjoitan siitäkin. :)

En tiedä, mikä muhun on mennyt. Muistan vannoneeni joskus, etten osta mangaa lainkaan, kun kaikki löytyy kuitenkin netistä ilmaiseksi. No vannomatta paras, tässä se taas nähdään. Mangakokoelmani kasvaa silmissä enkä tiedä, miten saan nuo kaikki uudet tulokkaat sitten luettua, kun aikaa on kuitenkin niin rajallisesti. :D Ehkä nyt pidän vähän taukoa tilaamisista yleensäkin..