Odota, että rakastun on kokoelma lahjakkaan Ako Shimakin lyhyitä tarinoita, jotka kaikki keskittyvät rakastumiseen ja seurustelusuhteen aloittamisen vaikeuteen. Kaikki mangan tarinat päättyvät onnellisesti, joten kyseessä ei ole shoujo-manga, jonka lukemisen aikana olisi välttämätöntä vuodattaa kyyneliä.

Mangan nimikkotarina Odota, että rakastun kertoo ilmeisen mitaansanomattomasta Asakosta, jota luokan komistus Hikami "kiusaa" istumalla taukojen aikana hänen paikalleen. Asako julistaa mangan alussa inhoavansa hänen kaltaisiaan ihmisiä, mutta pian muuttuu ääni kellossa. Muutoksen Asakossa saa aikaan tapahtumaketju, jossa Hikami jättää kännykkänsä Asakon pulpettiin ja Asako onnistuu pudottamaan kännykän tietysti veteen. Tämän seurauksena Hikami määrää Asakon orjakseen, sillä kännykän muistista katosivat kaikki tiedot - ainakin jos hänen puheihiinsa on uskomista. Orjuus on kuitenkin kaikkea muuta kuin, mitä sen luulisi olevan. Mutta miksi kaikki, mitä Hikami käskee Asakon tehdä, on oikeastaan Asakon omaksi hyväksi? Loppu on tarinassa jokseenkin yllättävä, joten ei siitä sen enempää, etten spoilaa kenenkään lukunautintoa.

Mangassa ovat myös mukana tarinat "Valheen ja rakkauden alku", "1/3 poikaystävä" ja "Olin jo poissa, kun tapasit minut". Viimeisimmästä olisi voinut luulla, että tarinan päätös olisi surullinen, mutta kaikki kääntyi kuitenkin parhain päin.

Tarinat olivat toinen toistaan viihdyttävämpiä ja suorastaan ahmin koko mangan kerralla eli luin sen siis yhteen putkeen lävitse, mikä on aika harvinaista. Yleensä pidän pitkiäkin taukoja. Tämä manga osoittautui hintansa väärtiksi ja vielä enemmänkin oikeastaan. Ainoa häiritsevä tekijä on mangan omituinen koko. Paksuus on jokseenkin normaali, mutta leveys ja pituus tavallista pienempiä.

Piirrostyyli 5/5

Kannet 4/5

Hahmot 5/5

Juoni 5/5

Kokonaisuus 4½/5